Haluatko varmuutta päätöksentekoon?

Ketterä markkinatutkimusalusta auttaa, kun tarvitset apua kehitystyöhön.

 

1. Testaa ideat | 2. Testaa konseptit | 3. Testaa pakkaukset | 4. Luo menestyvää, vaikuttavaa mainontaa

Näin varmistat brändisi merkityksellisyyden asiakkaillesi ja siten kannattavan kasvun.

Varaa demo

Kantar Marketplace yhdistää parhaan teknologian ja näkemykselliset ratkaisut dynaamisella markkinatutkimusalustalla. Tavoitat yli 100 miljoonaa kuluttajaa 65 maassa asiantuntija- tai itsepalveluna.

Todennetut menetelmät

Automatisoidut tutkimusratkaisumme ennustavat todistetusti myynnin ja brändin kasvun, joten teet varmempia päätöksiä juuri oikealla hetkellä. 

Varmista nopeasti innovaatioiden onnistuminen, testaa mainosaineiston vaikuttavuus ja ennen kaikkea huolehdi, että ne tukevat brändisi kasvua.

KMP_Dashboard_solutions_hub
KMP_Dashboard_insights_hub

Nopeaa tutkimusta

Tulokset ovat käytössä jopa muutamassa tunnissa nopeaa päätöksentekoa ajatellen.  Asiantuntijat auttavat suunnittelussa ja tulkinnassa. 

Valitse kattavasta valikoimasta työkalut, jotka auttavat optimoimaan markkinointimixin - oletpa sitten hakemassa palautetta ideaan, kehittämässä uutta tuotetta tai lanseeramassa kampanjaa.

Kaikki yhdellä alustalla joustavasti

Visuaalisten analytiikkakoosteiden avulla on helppo ymmärtää tuloksia, vertailla eri projekteja ja hyödyntää kansainvälisiä normistojamme. 

Käytä lisenssivapaata alustaa joustavasti joko itsepalveluna tai hyödyntäen asiantuntijoitamme. Jaa opit koko organisaatiolle ilman lisäkustannuksia. 

Käyttäjätuki 24/7.

KMP_Dashboard_research_hub
Varaa demo

Edistykselliset brändit luottavat ratkaisuumme

KMP__Brands_hub