Tarvittavat näkemykset brändisi rakentamiseen - nopeasti

Testaa, opi ja kehitä älykkäillä markkinatutkimustyökaluilla. Kantar Marketplace yhdistää parhaan teknologian ja näkemykselliset ratkaisut dynaamisella markkinatutkimusalustalla. Ratkaisumme ovat saatavilla yli 65 maassa asiantuntija- tai itsepalveluna, tavoittaen 100 miljoonaa kuluttajaa. Tunnistat nopeasti, onko suunnitelmasi oikeilla raiteilla.

Varaa demo

Todennetut menetelmät

Automatisoidut tutkimusratkaisumme ennustavat todistetusti myynnin ja brändin kasvun, joten teet varmempia päätöksiä juuri oikealla hetkellä. 

Varmista nopeasti innovaatioiden onnistuminen, testaa mainosaineiston vaikuttavuus ja ennen kaikkea huolehdi, että ne tukevat brändisi kasvua.

KMP_Dashboard_solutions_hub
KMP_Dashboard_insights_hub

Nopeaa tutkimusta

Tulokset ovat käytössä jopa muutamassa tunnissa nopeaa päätöksentekoa ajatellen.  Asiantuntijat auttavat suunnittelussa ja tulkinnassa. 

Valitse kattavasta valikoimasta työkalut, jotka auttavat optimoimaan markkinointimixin - oletpa sitten hakemassa palautetta ideaan, kehittämässä uutta tuotetta tai lanseeramassa kampanjaa.

Kaikki yhdellä alustalla joustavasti

Visuaalisten analytiikkakoosteiden avulla on helppo ymmärtää tuloksia, vertailla eri projekteja ja hyödyntäen kansainvälisiä normistojamme. 

Käytä lisenssivapaata alustaa joustavasti joko itsepalveluna tai hyödyntäen asiantuntijoitamme. Jaa opit koko organisaatiolle ilman lisäkustannuksia. 

Käyttäjätuki 24/7.

KMP_Dashboard_research_hub
Varaa demo

Edistykselliset brändit luottavat ratkaisuumme

KMP__Brands_hub